Opdatering på udstillingsfronten

Udstilling er jo en god hobby og selvfølgelig også en konkurrence på hund.

Dog vil jeg sige, at for mig er det mest det første, altså gode timer med gode venner med sjov og ballade, og helst med Camping i Rimor i denne tid. Når det så er sagt, så er det jo sjovest at vinde, og vi har været dygtige her i foråret…

Cert og championat til Lachleen Tip-Toe Through The Tulips, som også kan smykke sig med ALLE 3 kørekort til hund titler, bronze, sølv og GULD .. Stort tillykke til ejer Lissi og Knud Jacobsen.

Også cert blev det til Mimi, som også skal være mor for første gang her i efteråret.

Drengene Kenzo ( Lachleen Eye Don’t Blink) og Skye (Lachleen Have and To Hold) har klaret sig fint med CK, MEN jagter dog det sidste CERT til deres championat. Det samme gør Blondie, som jo har haft barselsorlov, men er stærkt tilbage i efteråret…