Påske skue i DKK kreds 4

Påskeferien er begyndt og hvad bedre end at snuppe et skue.. Det er så hyggeligt og så er det god træning for junior hundene. Dommer var Tina Toft Bergstrøm og i Gruppen Jens Martin Hansen.

Det gik rigtig godt, som det ses herunder vandt Thessa; Lachleen TipToe Through The Tulips BIS4 veteran, hun var rigtig i hopla og er altid skøn at vise. Jeg glæder mig til flere omgange i løbet af året

 

Mimi klarede sig også utrolig flot, hun er charmerende og vifter gerne med halen, og kan også give lyd fra sig ,når hun synes de store mastiffer kommer lidt for tæt på hende. Så det er rigtig god træning med så mange forskellige racer… der var ca. 30 forskellige racer i ringen til den afsluttende konkurrence og Mimi blev BIS2.
Jeg er vildt stolt af det…
  

Michen’s Mistan Aurora  ( Lachleen Eye Don’t Blink x Lachleen Mistan Maili Rose)