Hvalpe 2021

Vi forventer ikke hvalpe i nærmeste fremtid …

Jeg får dagligt flere henvendelser om køb/reservation af hvalp og det er jeg selvfølgelig meget glad for. Det skyldes jo at rigtig mange præcis i år har god tid, og dermed kan tilbyde en hvalp en rigtig god opvækst. Men også det faktum at for 12-15 år siden blev der født nogle store årgange, præcis 3 gange så mange hvalpe som i 2020, så vi har desværre stor efterspørgsel på vores skønne race.

Jeg kan ikke tilbyde at lave venteliste, den vil blive helt kaotisk at holde opdateret og der vil være for mange som er skrevet op flere steder. Ønsker man en tævehvalp vil der hos mig være meget lange udsigter …

Med Cairnlig Hilsen

Berit og Co.


8 uger gammel hanhvalp

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring og avlsforsikring som dækker 2 år for skjulte fejl. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring.


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.