Hvalpe født 27/2 2019

Issa har født sine hvalpe, hun var jo godt stor og fik ikke mindre end 5 flotte store hvalpe…. 2 hanner og 3 tæver og i farverne fra hvede til mørk brindle… Foto m.m. vil løbene blive opdateret under NYHEDER…
Alle hvalpe er pt. reserveret.

Far til hvalpene er vores import han Hjohoo’s Hjo Are My Kind Of Love ( Milton)

 

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

 

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring.


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.

Ønsker du mere information om vores hvalpeplaner, er du velkommen til at kontakte os på mail.
Vi kan også henvise til Dansk Kennel Klub’s hvalpeliste på www.hundeweb.dk