Hvalpe 2018

Vi fik 7 hvalpe efter CH Lachleen Jewel Lost In Lace, også kaldet Blondie… Det er vores unge import Hjohoo’s Hjo Are My Kind Of Love, kaldet Milton er far til hvalpene. De blev født 14. august, og du kan følge kuldet og se billeder af hvalpen under Nyheder..

Der er 1 hanhvalp til salg ..

Kontakt mig på tlf: 3069 3464 eller berit@lachleen.dk  ved interesse for hvalpe.

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

 

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring, samt Agria Skjulte Fejl forsikring som dækker til hvalpen er 2 år


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.

Ønsker du mere information om vores hvalpeplaner, er du velkommen til at kontakte os på mail.
Vi kan også henvise til Dansk Kennel Klub’s hvalpeliste på www.hundeweb.dk

Post navigation