Hvalpe 2021

Vi har fået hvalpe …..

Tirsdag d 21 September fødte Thilde (Lachleen One Lickity Split) 4 flotte trivelige hvalpe. 3 tæver og 1 han. Far er Milton (CH Hjohoo’s Hjo Are My Kind Of Love). Se flere billeder og mere information under NYHEDER


Thilde og hendes hvalpe

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring og avlsforsikring som dækker 2 år for skjulte fejl. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring.


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.