Hvalpe født 18/10 2020

Sjarlotte (DKJUCH Lachleen Sweet ‘n Sassy Sjarlotte) fødte hendes hvalpe søndag d 18/10 2020 – hun fik 4 hanhvalpe og 1 tæve. Alle hvalpe er pt. reserveret. Stolt far er Sture (CH Riverdeeps Deep Thought)

8 uger gammel hanhvalp

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring og avlsforsikring som dækker 2 år for skjulte fejl. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring.


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.