Hvalpe født 12/11 2019

Penny fødte hendes hvalpe tirsdag d 12/11 og hun fik ikke mindre end 6 flotte store hvalpe. Der er 1 han og 5 tæver, alle bliver hvedefarvede. Far til hvalpene er Tofthus’ Walkabout. Hvalpene er nu alle på vej ud i det ganske land, og jeg ønsker alle held og lykke med deres vidunder….  Følg med under NYHEDER som løbende bliver opdateret med billeder af hvalpene

Mor: Lachleen Precious Pennylope
Tofthus’ Walkabout

Alle vore hvalpe opdrættes på avlshunde som er “godkendt” i forhold til DKK og Specialklubbens anbefalinger. Dette kan man som køber se på den røde tekst på stamtavlerne. Desuden overholder vi til enhver tid DKK’s etiske anbefalinger.

Alle vore hvalpe leveres med:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub samt købsaftale, registrering i Dansk Hunderegister, chipmærkning, 2 x ormekur, 1. vaccination og dyrlægekontrolleret med sundhedsattest, Agria’s hvalpeforsikring og avlsforsikring som dækker 2 år for skjulte fejl. Fodergave og “brugsvejledning”. Desuden står vi altid til rådighed med vejledning i hele hundens levetid.

agria

Vore hvalpe er omfattet af Agria Hvalpeforsikring.


opdr_udd_logo

Vi har selvfølgelig gennemgået den lovpligtige “hundeopdrætter” uddannelse, samt Dansk Kennel Klubs Opdrætter uddannelse.

 

Penny  som hvalp